Mięsna zapiekanka na Święto Dziękczynienia

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj pieczeń mięsną na Święto Dziękczynienia. Ten przepis daje 6 porcji po 469 kalorii , 53 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 3,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką mieszankę farszu o smaku kurczaka, mielonego indyka, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 91% , co jest znakomitym wynikiem. Podobne przepisy obejmują „sopa De Tortilla” po dziękczynieniu , indyka w glazurze klonowej na Święto Dziękczynienia i jak zrobić indyki OREO na Święto Dziękczynienia .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Wymieszaj indyka, farsz, jajka i mleko w dużej misce.
Mieszanka będzie grudkowata.
Rozłóż mieszankę w formie do pieczenia chleba o wymiarach 9x5 cali.
Piec przez 1 godzinę, aż temperatura w środku bochenka osiągnie 165 stopni Fahrenheita.