Mięsiste Wegetariańskie Chili Z Wolnej Kuchenki

Mięsiste wegetariańskie Chili z Twojej powolnej kuchenki może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz tofu, ocet destylowany, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć białego destylowanego octu, można śledzić to danie główne z Mini Strawberry Pavlovas jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Slow Cooker Wegetariańskie Chili, Slow Cooker Vegetarian Chipotle Chili, oraz Slow Cooker 3-Bean Vegetarian Chili.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać, aż zaczną się miękkie.
Dodaj zieloną paprykę, czerwoną paprykę, czosnek i tofu; gotować i mieszać, aż warzywa będą lekko rumiane i miękkie, cały proces powinien trwać około 10 minut.
Wlać czarną fasolę do powolnej kuchenki i ustawić na niskim poziomie. Wymieszać warzywa i pomidory. Doprawić solą, pieprzem, kminkiem, chili w proszku, oregano, octem i sosem z ostrej papryki. Delikatnie wymieszać i przykryć. Gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.