Miękkie Orzechowe Kruche
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 113 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kruche orzeszki ziemne, syrop kukurydziany, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego, Orzechowe Kruche, oraz Orzechowe Kruche.
Instrukcje
Linia duża obramowana blacha do pieczenia z nieprzywierającą folią lub pergaminem.Rozpuścić sodę oczyszczoną w wodzie i ustawić obok stove.In miskę bezpieczną w mikrofalówce lub miarkę Pyrex, rozgrzać masło orzechowe przez 30 sekund lub do momentu, gdy będzie miękkie i ciepłe.
Dodaj wanilię do masła orzechowego.
Połączyć cukier, syrop kukurydziany i 2 łyżki wody w dużym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż termometr candy czyta 135°.obniżyć ciepło do lekko, dodać masło i orzeszki ziemne i stale mieszać na średnim, aż termometr candy czyta 300 stopni.
Zdjąć z ognia. Szybko wymieszać mieszaninę sody oczyszczonej i zmiękczoną mieszaninę masła orzechowego.
Wlać cukierki na przygotowaną blachę ciastek i rozprowadzić tak cienko, jak to tylko możliwe. Jeśli masz problemy z rozprzestrzenianiem się, chwyć drugi arkusz pergaminu lub nieprzywierającą folię i lekko dociśnij. Nie powinien być większy niż 1/2 cala grubości, ale najlepiej cieńszy.
Posypać drobno posiekane orzechy na górze w razie potrzeby.