Miękkie Ciasteczka Owsiane
Need a deser wegetariański? Miękkie ciasteczka owsiane mogą być znakomitą recepturą do wypróbowania. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, brązowy cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Miękkie Ciasteczka Owsiane, Miękkie Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami, oraz Miękkie Ciasteczka Morelowe Owsiane.
Instrukcje
W średniej misce, śmietana razem masło, cukier biały, i brązowy cukier. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon; wymieszać ze śmietaną.
Mieszamy z owsem. Przykryć i schłodzić ciasto przez co najmniej godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego i umieść 2 cale od siebie na arkuszach ciastek. Każde ciastko spłaszczyć dużym widelcem zanurzonym w cukrze.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed przeniesieniem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.