Miód Musztarda Drobiowe Tidbits
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku zioła bułka tarta, musztarda miód, sól czosnkowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, oraz Chrupiące Smażone Drobiowe Przysmaki Po Japońsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Linia cookie arkusz z folią lub gotowania pergamin papieru; spray folii lub papieru z gotowania sprayu.
W średniej misce do mikrofalówki, wymieszać 1/4 szklanki musztardy miodu, masło i sól czosnkową. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 45 do 60 sekund lub do roztopienia masła.
Umieść bułkę tartą w dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Dodać kawałki kurczaka do mieszaniny musztardy; wymieszać do herbu. Kawałki kurczaka wstrząsnąć w torbie z bułką tartą, aż pokryte.
Miejsce na blasze. Odrzuć pozostałą musztardę miodową i bułkę tartą.
Piec 20 do 25 minut lub aż Nie różowy w środku.
Podawać z dodatkiem musztardy miodowej.