Miód Bubble Ring

Miód Bubble Ring
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać miód Bubble Ring spróbować. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka herbatników maślanki, zmielony cynamon, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Bubble Ring, Black Raspberry Bubble Ring, oraz Kremowy Pierścień Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Każdy biszkopt pokroić na cztery kawałki; każdy kawałek zanurzyć w połowie mieszanki miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Warstwa w nasmarowanym 10-calowym. patelnia rurowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do złotego koloru. Ostudzić przez 10 minut; odwrócić patelnię na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Magazyn