Miód Bubble Ring

Miód Bubble Ring
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać miód Bubble Ring spróbować. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka herbatników maślanki, zmielony cynamon, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza Bubble Ring, Black Raspberry Bubble Ring, oraz Kremowy Pierścień Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Każdy biszkopt pokroić na cztery kawałki; każdy kawałek zanurzyć w połowie mieszanki miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
3
Warstwa w nasmarowanym 10-calowym. patelnia rurowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do złotego koloru. Ostudzić przez 10 minut; odwrócić patelnię na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Magazyn