Mistrz bogatego i kremowego sernika
Master for Rich and Creamy Cheesecake wymaga około 4 godzin i 35 minut od początku do końca. Za 1,2 dolara za porcję otrzymujesz danie dodatkowe dla 10 osób. Jedna porcja zawiera 482 kalorie , 8 g białka i 36 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup śmietanę, serek śmietankowy, biszkopty, które zostały, i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 27 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 31% . Ta ocena jest raczej słaba. Master List ponad 50 grillowanych , bogatych w żelazo, bezglutenowych wegańskich muffinów i bogatych w składniki odżywcze ciasteczek z zielonego groszku jest bardzo podobna do tego przepisu.
Instrukcje
Ustaw piekarnik w środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Posmaruj masłem wnętrze tortownicy o średnicy 23 cm (9 cali).
Dodaj wybrane okruszki i przechyl patelnię we wszystkich kierunkach, aby równomiernie pokryć, lub wyłóż boki patelni biszkoptami. Oderwij dwa długie paski mocnej folii, nałóż je na siebie w krzyż i umieść patelnię na środku. Podnieś boki, zaciskając wokół zewnętrznej górnej części patelni i tworząc szczelne zamknięcie. Umieść ją w brytfannie wystarczająco dużej, aby ją pomieścić.
Ubij serek śmietankowy mikserem elektrycznym, aż będzie gładki. Stopniowo dodawaj cukier i ubijaj na średniej prędkości, aż do całkowitego połączenia. Zeskrob boki miski i ubijaj ponownie, aż do uzyskania gładkiej masy.
Dodaj jajka, jedno po drugim, zeskrobując miskę po każdym dodaniu, aby uzyskać kremowe ciasto. Powoli ubijaj wanilię, następnie śmietanę i śmietanę. (W międzyczasie doprowadź czajnik wody do wrzenia, a następnie wyłącz ogień.)
Wlej ciasto do przygotowanej formy. Umieść blachę do pieczenia na kratce piekarnika i wlej tyle wrzącej wody, aby sięgała do połowy wysokości formy.
Piecz, aż obwód ciasta będzie gotowy, ale środek nadal będzie się trząsł, około 40 minut (niektóre warianty smakowe będą wymagały więcej czasu). Wyłącz ogrzewanie i zostaw drzwiczki piekarnika uchylone; pozostaw sernik w piekarniku, aby resztkowe ciepło nadal go piekło, około 30 minut.
Wyjmij patelnię z wody i połóż na kratce.
Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić w lodówce, aż będzie dobrze schłodzone, około 3 godzin (można przechowywać w lodówce do 4 dni). Przesunąć ostrym nożem po krawędzi patelni, poluzować sprężynową osłonę i podawać.