Miso-Zupa Z Małży
Zupa Miso-Clam może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 45 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jedwabiste tofu, miso, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sea Treasure Clam Miso Soup, Zupa Z Małży / Clam Miso Soup, oraz Miso zupa z małży z olejem Pietruszkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać małże, przykryć i gotować, aż się otworzą, o 4 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś małże na duży talerz.
Usuń małże z muszli i rezerwy; wyrzucić muszle.
Powoli wlać bulion z małży do dużej miski, zatrzymując się, gdy dotrzesz do ziarna na dnie. Opłucz patelnię i połóż ją z powrotem na piecu.
Wlać bulion z małży z powrotem do rondla i ubić miso, aż będzie gładka. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Dodaj tofu i gotować przez 4 protokół.
Włożyć małże do zupy, aby się rozgrzały.
Posypać szalotki na wierzchu i podawać natychmiast.
Uwagi: jedna porcja: kalorie 105 kcal, Białko 15 gm, białko sojowe 3 gm, węglowodany 6 gm, Cholesterol 31 mg, tłuszcz całkowity 9 gm, tłuszcze nasycone .2 gm