Miso Marynowany Grillowany Łosoś
Miso marynowany łosoś Grillowany jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 38 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz miso, olej sezamowy, mirin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łosoś Marynowany Miso, Łosoś Marynowany Miso-Imbir, oraz Miso-marynowany łosoś z ogórkiem-daikon Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać miso, mirin, ocet, sos sojowy, zieloną cebulę, imbir i olej sezamowy.
Patelnia grillowa ciepła do średniej wysokości.
Rybę wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem. Grillować łososia, Skórki stronie w dół, aż będzie złoty kolor, o 3 do 4 protokół. Odwróć łososia i kontynuuj grillowanie przez 3 do 4 minut dla średniej doneness.
Skropić odrobiną Yuzu lub soku pomarańczowego i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau