Miso-Glazurowany Dorsz

Miso-Glazurowany Dorsz
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Miso-Glazed dorsz może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 28g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 9 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, przyprawiony ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Bezglutenowe kotlety wieprzowe Miso glazurowane z komosą ryżową o Smaku Miso, Szkoła gotowania: Miso Ramen z kurczakiem Miso Glazurowanym, grzybami Enoki i Shimeji, oraz Miso-Bakłażan Szkliwiony (Nasu Miso).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn