Miska teriyaki ze stekiem i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 279 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz stek z flanki, ryż azjatycko - teriyaki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Miska ryżu jęczmiennego z dyni, grzybami i kapustą w sosie Teriyaki, Miseczka Wołowa Teriyaki, oraz Miseczka Z Łososia Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu i gotować stek, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół. W razie potrzeby doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
(pasta Czosnkowo-chili)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodać grzyby i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wyjąć mieszaninę stek i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)
4
Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu w tej samej patelni. Wymieszaj Knorr ® Asian Sides ™ - ryż Teriyaki. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu pokryte 7 minut lub aż ryż jest miękka. Powrót mieszanki stek na patelnię; ciepła przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pasta Czosnkowo-chili)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
W razie potrzeby udekorować posiekaną zieloną cebulą.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.