Miska ryżu z sosem wołowym
Miska ryżu z sosem wołowina może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka marchwi, wody, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Koreański Beef Rice Bowl, Miska z ryżem i wołowiną, oraz Koreański Beef Rice Bowl.
Instrukcje
W 2-do 3-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 4 szklanki wody i 1/4 Puchar przygotowany Azjatycki sos orzechowy do wrzenia. Wymieszaj 4 szklanki wstępnie gotowanego suszonego białego ryżu i 1 szklankę rozdrobnionej marchewki. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić, aż ciecz zostanie wchłonięta, 5 do 7 minut.
Tymczasem, w misce, wymieszać 3/4 funta cienko pokrojone w plastry tłuszczu przycięte gotowanej wołowiny (takie jak ribeye lub polędwicy) i 6 łyżek przygotowanego azjatyckiego sosu orzechowego.
Łyżka ryżu do misek i top równo z plasterkami wołowiny i 1/2 szklanki cienko pokrojonej zielonej cebuli.
Dodaj więcej przygotowanego azjatyckiego sosu orzechowego do smaku.