Misja Fasolka Po Bretońsku

Misja Fasolka Po Bretońsku
Mission Fasolka po bretońsku może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis zawiera 10 porcji z 261 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu enchilada, chili w proszku, boczku i cebuli. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony Kozi Ser Z Karmelizowaną Cebulą I Figami Misyjnymi, Najlepsza Fasolka po bretońsku i 5 innych fasolek po bretońsku do pokochania, oraz Najlepsza Fasolka po bretońsku i 5 innych fasolek po bretońsku do pokochania.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze 10 składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieś do natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 450° przez 15 minut. Zmniejsz ogień do 375°; piec 35 minut dłużej, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Posyp serem; piec jeszcze 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn