Mirliton i gulasz z białej fasoli
Mirliton i gulasz z białej fasoli to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 183 kalorie, 11g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką świeży ryż, liście oregano, pieprz cayenne i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Z Białej Fasoli Z Makaronem, Gulasz z kapusty i białej fasoli, oraz Gulasz Z Białej Fasoli Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży nieprzywierający garnek na średnim ogniu. (Możesz wybrać, aby dać mu szybki spray oliwy z oliwek przed ogrzewaniem.)
Dodaj cebulę, paprykę i seler, i gotować, mieszając, aż cebula zacznie karmelizować, o 5 protokół.
Dodać czosnek i koncentrat pomidorowy i mieszać przez kolejną minutę.
Dodaj bulion warzywny, fasolę, liście laurowe i kolejne 10 składników. Dobrze wymieszać, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodaj mirliton i gotować, aż będzie po prostu miękkie, ale nie przegotowane, o 10-15 protokół.
Dodaj pomidory, świeże oregano i pietruszkę i gotuj przez kolejne 5 minut. Sprawdź przyprawy, dodając więcej w razie potrzeby, i podawać na ryżu.