Miodowo-Pomarańczowe Żeberka Żubra

Miodowo-Pomarańczowe Żeberka Żubra
Miodowo-pomarańczowe żeberka żubra to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Za $8.92 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 88g białka, 48g tłuszczu i w sumie 976 kalorii. Jeśli masz pod ręką miód, sok pomarańczowy, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sok pomarańczowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i śliwkowym winem jako deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 6 godzin i 5 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 44%. Spróbuj Spice przetarł Grillowany Amerykański Żubr krótkie żeberka z pomarańczowym miodem Chipotle BBQ Sauce, Wędzone Żeberka Żubra, oraz Żeberka z imbirem i miodem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść żeberka żubra w garnku o pojemności od 4 do 6 litrów. Zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić pod przykryciem przez 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebra Tylne żubrażebra Tylne żubra
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić; ostudzić przez 30 minut.
3
Umieść żeberka żubra w dużej, zamykanej plastikowej torbie w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebra Tylne żubrażebra Tylne żubra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
4
Do marynaty Połącz w dużej misce sos chili, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, cebulę, ocet, miód, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Wlej 3 szklanki na żeberka żubra. Marynować żeberka żubra w lodówce przez 4 do 24 godzin, od czasu do czasu obracając torbę. Przykryj pozostałą marynatę; schłodź, aż będzie potrzebna.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebra Tylne żubrażebra Tylne żubra
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6
Odcedź żeberka żubra; zarezerwuj odsączoną marynatę do szczotkowania żeberek podczas grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
7
W przypadku grilla na węgiel drzewny ułóż podgrzane węgle wokół miski ociekowej. Test na średnim ogniu nad patelnią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Umieść żeberka żubra na ruszcie grillowym nad patelnią ociekową. Przykryj i grilluj przez 15 do 20 minut lub do podgrzania, szczotkując raz częścią odsączonej marynaty; wyrzuć pozostałą marynatę używaną do szczotkowania. (W przypadku grilla gazowego rozgrzej grill. Zmniejsz ciepło do średnio-wysokiego. Dostosuj do pośredniego grillowania. Grill jak wyżej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żebra Tylne żubrażebra Tylne żubra
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Zarezerwowaną marynatę (nie używaną do marynowania ani szczotkowania) włożyć do średniego rondla. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić bez przykrycia przez 10 minut;przechodzić z żebrami żubra.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebra Tylne żubrażebra Tylne żubra
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn