Minty Mini-Pączki

Minty Mini-Pączki
Minty Mini-pączki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 3 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 64 i kosztuje 1 grosz za porcję. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Laski cukiernicze, cukier cukierniczy, odtłuszczone mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Mini Pączki Do Ciasta, Mini Pączki Tęczowe, oraz Pączki bananowe pełnoziarniste {mini} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Pokryj 2 arkusze ciastek sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
2
Ciasto pokroić na 4 równe kawałki; każdy pokroić na 16 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Zwiń każdy kawałek między palcami, aby utworzyć kłodę o długości 1 1/2 do 2 cali. Szczypta razem końce każdego dziennika, aby utworzyć pierścienie i umieścić pączki 1 cal od siebie na arkuszach cookie; Piec 1 partia na raz, aż ciasto ptysie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
4
Cukier i mleko ubić w misce na gładką masę. Zanurz górę każdego ciepłego ciastka w glazurze cukrowo-mlecznej; naciśnij na zmiażdżone cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Ustaw na stojakach z drutu.
6
Self
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn