Minty Green Olive-Seler Salsa
Minty Green Olive-seler Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, seler, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Minty Green Olive-seler Salsa, Minty Green Olive-Seler Salsa, oraz Grillowany Halibut z sosem pomidorowym, zielonymi oliwkami i selerem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, rozgrzać olej.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty, o 2 protokół.
Niech olej ostygnie, a następnie wyrzucić czosnek.
Olej przełożyć do miski i dodać seler, oliwki, kapary i miętę. Wrzucić salsę, doprawić pieprzem i podawać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."