Mint Chocolate Chip Ice Cream
Need a deser bezglutenowy? Mint Chocolate Chip Ice Cream może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 5G białka, oraz 21g tłuszczu. Na 83 centy za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jest idealny do Lato. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanilany, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lody Niedziele: Świeże Miętowe Lody Czekoladowe, Mint Chocolate Chip Ice Cream, oraz Mint Chocolate Chip Ice Cream podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzać pół na pół do 175°.
Dodać cukier i mleko; mieszać, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; całkowicie ostudzić.
W misce ubijać śmietanę i budyń miksować do uzyskania gładkości (mieszanina będzie gęsta).
Dodaj ekstrakty. Wymieszać do schłodzonej mieszaniny śmietany. Wymieszaj z czekoladowymi kawałkami i wystarczającą ilością barwników spożywczych, aby zabarwić mieszaninę jasnozieloną. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Napełnij cylinder zamrażarki lodów dwie trzecie pełne; zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Pozostałą mieszaninę przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do zamrożenia, mieszając przed zamrożeniem każdej partii. Pozostawić do dojrzewania w zamrażarce do lodów lub ujędrnić w zamrażarce do lodów na 2-4 godziny przed podaniem.
W razie potrzeby podawać z gorącą polewą Krówkową.