Mini Włoskie Bochenki Mięsne
Mini Włoskie bochenki mięsne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 222 kalorie, 28g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka sosu do pizzy o Smaku pepperoni, jajko, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Mini Włoskie Bochenki Mięsne, Mini Bochenki Mięsne, oraz Mini Bochenki Mięsne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem sera i dodatkowego sosu do pizzy. Naciśnij mieszankę wołowiny do 12 regularnych filiżanek muffin (kubki będą bardzo pełne).
Umieść patelnię muffin na blasze ciastek w piekarniku, aby złapać wyciek.
Piec około 30 minut lub aż bochenki nie będą już różowe w środku, a termometr do mięsa włożony do środka bochenków na środku patelni muffin ma temperaturę 71°.
Na każdy Bochenek posypać 1 łyżeczką sera.
Piec 1 do 2 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera. Natychmiast wyjąć z kubków.
Podawać z sosem do pizzy.