Mini tarty z serem i karczochami
Przepis na mini tarty z serem i karczochami można przygotować w około 35 minut . Ten przepis jest dla 12 osób. Jedna porcja zawiera 195 kalorii , 9 g białka i 4 g tłuszczu . Za 91 centów za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka opcjonalnie estragonu, sera cheddar, papierków wonton i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 39% . Podobne przepisy obejmują mini tarty z przyprawami jabłkowymi z czekoladą , mini pizze z karczochami, kalamata i suszonymi pomidorami z czosnkiem i rozmarynem oraz pieczarki faszerowane serem i karczochami .
Instrukcje
Delikatnie wciśnij papierki wonton do foremek na muffiny pokrytych sprayem do pieczenia, pozwalając, aby brzegi wystawały ponad foremki. Spryskaj brzegi sprayem do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj serek śmietankowy, ser cheddar, musztardę i pieprz cayenne, aż się połączą. Wymieszaj z karczochami i czerwoną papryką. Nałóż do foremek wonton.
Piec w temperaturze 350° przez 18–20 minut lub do momentu, aż mieszanka serowa się zetnie, a wontony lekko zrumienią.
Jeśli chcesz, udekoruj koperkiem i estragonem.