Mini Szaszłyki Z Wołowiną Imbirową
Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli 68 centów za porcję spada w budżecie, imbir wołowina Mini szaszłyki może być wybitny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 18. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sos sojowy, do 6 szczypiorek, dymka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mini Szaszłyki Z Krewetkami Imbirowymi, Grillowane Mini Szaszłyki Wieprzowe, oraz Szaszłyki owocowe z dipem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić polędwiczki na 1/2-calowy grubości plastry i lekko Funt każdy z płaskim boku pounder mięsa, aż około 1/4 cala grubości. Każdy kawałek powinien być prostokątny (około 1 1/2 przez 2 1/2 cala); przycinać wszelkie raggedy bitów do innego użytku, takich jak stir-fry. W misce wymieszać pokrojony imbir, pokrojony czosnek, dymkę i oliwę z oliwek.
Dodać wołowinę, wrzucić do herbu, przykryć, i marynować w lodówce co najmniej 8 godzin.
Przygotuj grill węglowy lub gazowy na wysokie ciepło (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund).
W międzyczasie ubij razem starty imbir, starty czosnek, ocet ryżowy i sos sojowy w małej misce. Plastry wołowiny nanieść na nasączone szaszłyki (patrz nuty) i doprawić solą i pieprzem.
Posmaruj grilla olejem roślinnym. Jeśli używasz węgli, kopiec na jedną stronę, aby osiągnąć około 4 cale poniżej grilla.
Połóż szaszłyki na grillu; zamknij pokrywę na grillu gazowym.
Szaszłyki grillowe tylko do smażenia, obracając raz, około 30 sekund na stronę.
Podajemy szaszłyki skropione sosem imbirowym i przyozdobione szczypiorkiem.