Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukierków miętowych, białka jaj, półsłodkie minichips czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Czekoladowe Ciastka Ciasto Mini Serniki, Mini Chocolate Chip Teddy Graham Cheesecakes, oraz Peppermint Patty Mini Serniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki w małej misce. Wciśnij około 1 1/2 łyżeczki mieszanki okruchów na dno każdej z 48 mini filiżanek Muffin pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Cukierki Peachie-o
3
Piec w temperaturze 325 przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Aby przygotować nadzienie, umieść 6 cukierków, beztłuszczowy serek śmietankowy i następne 6 składników (beztłuszczowy serek śmietankowy przez kwaśną śmietanę) w robocie kuchennym; procesuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj minichips i ekstrakt z mięty pieprzowej. Równomiernie podzielić nadzienie pomiędzy przygotowane Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy Serek śmietankowy
Ekstrakt Z Mięty Pieprzowej
Kwaśna śmietana
Cukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
5
Piec w 325 przez 12 minut lub do końca. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
6
Wyjąć mini serniki z patelni i całkowicie ostudzić. Do każdego mini sernika doprawić 1 łyżeczką ubitej polewy. Zmiażdżyć pozostałe 6 cukierków; posypać zmiażdżone cukierki i posypać posypką czekoladową na sernikach.