Mini Pumpkin Pie Muffiny Naleśnikowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj Mini Pumpkin Pie Pancake Muffins. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 36 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mini Muffiny Naleśnikowe, Naleśnikowe Mini-Muffinki, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 16 mini kubki muffin z gotowania sprayu.
W średniej misce, wymieszać razem Bisquick mix, cukier, pumpkin Pie spice, jajko, mleko i dynia do wymieszania. Wymieszać z czekoladą. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdą dwie trzecie pełne.
Piec około 10 minut lub aż złoty brąz i Topy Wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego.
Podawać na ciepło lub chłodno.