Przepis można zrobić Mini placki z boczkiem i grzybami w około 1 godzinę. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. Za 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga grzybów shiitake, ciasta francuskiego, oliwy z oliwek i grzybów cremini. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 23%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mini kieszonkowe placki z grzybami i boczkiem, Mini pieczarkowe placki piknikowe, oraz Mini kremowe placki grzybowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Pokrój arkusze ciasta francuskiego na 35 rund, używając 2-calowego karbowanego noża do ciasta i napełnij 2 małe foremki do muffinek rundami. Przykryj każdą foremkę do muffinek drugą foremką do muffinek, aby zabezpieczyć ciasto francuskie i uformować skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Gotowanie Polenty
3
Piecz, aż skorupki ciasta będą złotobrązowe i ugotowane, 15 do 17 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Ostudzić.
5
W międzyczasie posmaruj dużą patelnię do smażenia oliwą z oliwek na średnim ogniu i smaż boczek, aż będzie brązowy i chrupiący, a tłuszcz się wyrówna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Przenieś na ręczniki papierowe, aby odsączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Dodaj pory na patelnię, posyp solą i pot, aż zwiędną. Dodaj grzyby, posyp solą i smaż do miękkości. Ostrożnie wlej whisky i gotuj, aż patelnia będzie w zasadzie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Whiskey
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Zdejmij z ognia i dodaj creme fraiche, a następnie boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
9
Napełnij skorupki ciasta i podawaj przyozdobione szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Chateau Chantal Late Harvest Riesling z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.