Mini placki wieprzowe z piccalilli
Przepis Mini placki wieprzowe z piccalilli można zrobić w około 1 godzinę i 28 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. 398 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli musisz podawać, ciasto kruche, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Mini placki wieprzowe, Mini Placki Wieprzowe, oraz Placki, lizaki, Mini placki na patyku.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Wyłożyć każdy otwór 12-otworowej muffin cyny cienkim paskiem pergaminu do pieczenia na środku, który jest wystarczająco długi, aby końce wystawały na centymetr lub dwa, użyj odrobiny masła, aby przykleić się na miejscu.
Rozwałkuj dwie trzecie ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni i wytnij okręgi o wymiarach 12 x 10 cm (może być konieczne ponowne zrolowanie ozdób). Naciśnij okrąg do każdego otworu do linii.
Posypać 1 łyżeczkę bułki tartej do podstawy każdego ciasta. Resztę okruchów przełóż do miski. Wycisnąć mięso kiełbasy, odrzucając Skórki, wraz z boczkiem, maczugą, pieprzem, szałwią i odrobiną soli. Włóż ręce i zmiażdż wszystko razem, aż bułka tarta zniknie. Podzielić mieszaninę między otworami, pakując się mocno i kształtując do kopuły w środku.
Rozwałkować pozostałe ciasto i wytłoczyć kółka o wymiarach 12 x 7 cm.
Posmaruj jajkiem i dodaj do każdego ciasta wierzch, jajko do dołu, aby przykleić, ostrożnie dociskając krawędzie ciasta do uszczelnienia.
Posmaruj więcej jajek (nie wyrzucaj resztek) i posyp sezamem.
Piec przez 30 minut do złotego koloru, a następnie ostrożnie wyjąć ciasto z pergaminu, używając końców pergaminu, aby pomóc je podnieść. Usiądź na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia, posmaruj wszystkie boki większą ilością jajka i włóż z powrotem do piekarnika na 8 minut. Całkowicie schłodzić, a następnie zjeść z piccalilli lub ulubionym ogórkiem.
Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Vin Santo
Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo są doskonałym wyborem na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które można spróbować jest winnice późnych zbiorów Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Winnice Późne Zbiory Riesling]()
Winnice Późne Zbiory Riesling
Bladożółty kolor, nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie wyświetla idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.