Morelowo-Pistacjowa Granola Z " Pełnoziarnistych Poranków
Morelowo-pistacjowa Granola z " pełnoziarnistego poranka to bezglutenowe i wegańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz g moreli, zmielony cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Granola Pistacjowo-Morelowa, California Barley Bowl (z pełnoziarnistych poranków), oraz Marmolada Mandarynkowo-cytrynowa z " poranków pełnoziarnistych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem lub matą silikonową.
W dużej misce wymieszać owies, pistacje, pepitas, nasiona sezamu, nasiona słonecznika, sól, cynamon i kardamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Słonecznika
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Nasiona Dyni
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj wanilię, oliwę z oliwek i syrop klonowy i wymieszaj, aby połączyć. Używam rąk w tym miejscu, aby wszystkie mokre i suche składniki były równomiernie wymieszane. Wyłożyć masę na przygotowaną blachę do pieczenia i rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec, aż pachnące i złoty kolor, 35 do 40 protokół. Mieszaj co 15 do 20 minut, aby zapewnić równomierne pieczenie granoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia. Jeśli granola nie wydaje się tak smaczne i chrupiące, jak chcesz, będzie znacznie jędrne, jak chłodzi. Wymieszaj morele i skrystalizowany imbir po ostygnięciu granoli. Przechowywać w szczelnym pojemniku przez 3 do 4 tygodni lub przechowywać w lodówce do 6 tygodni (w przypadku chłodzenia morele należy przechowywać w oddzielnym zamkniętym worku i dodawać je, gdy lubisz granolę, aby nie stały się twarde i suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir Kandyzowany
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu