Mini Placki Dyniowe Ze Słodkich Ziemniaków
Mini placki dyniowe ze słodkich ziemniaków wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1315 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.92 za porcję. 21 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz Pumpkin pie spice, jajko, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Mini Placki Ziemniaczane, Mini Placki Ziemniaczane, oraz Mini Słodkie Placki Ziemniaczane Z Bitą Cynamonową Polewą Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce umieścić białko oddzielonego jajka, a żółtko w dużej misce. Ubij białko jaja i umyj krawędzie każdej skórki ciasta białkiem jajka.
Dodać drugie całe jajko do żółtka; ubić razem.
Wymieszaj słodkie ziemniaki, nadzienie z dyni, cukier, masło, mleko, przyprawę z dyni i ekstrakt z wanilii do jajka i żółtka. Łyżka mieszaniny równomiernie do skorupy ciasta.
Placki ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek każdego ciasta zostanie ustawiony, około 15 minut. Fajne placki przez 15 minut.
Ułożyć 1 łyżkę bitej śmietany na wierzchu każdego ciasta; delikatnie wcisnąć 1 porcję orzecha włoskiego do bitej śmietany każdego ciasta.