Mini Naleśniki Owsiane Z Sosem Jabłkowo-Gruszkowym
Need a wegetariański posiłek poranny? Płatki owsiane Mini-naleśniki z sosem jabłkowo-gruszkowym może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 32 i kosztuje 45 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz SOS jabłkowo-gruszkowy, natychmiastowe beztłuszczowe mleko w proszku, kiełki pszenicy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to naleśniki owsiane z jabłkami, Bezglutenowe naleśniki z kompot jabłkowym, brzoskwiniowym i gruszkowym, oraz Imbir Jabłko Gruszka Chrupiące Pieczone Płatki Owsiane.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 7 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszać jajka, mleko i olej; dodać do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia.
Wlać 2 łyżki ciasta dla każdego naleśnika na gorącej, lekko nasmarowanej patelni lub patelni. Gotować naleśniki, aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają gotowane; obrócić i gotować drugą stronę.
Podawać z sosem jabłkowo-gruszkowym.
Uwaga: naleśniki i sos można zamrażać osobno do 1 miesiąca. Aby podgrzać, kuchenka mikrofalowa 4 naleśniki w wysokiej 1 minutę i 15 sekund; kuchenka mikrofalowa 1 filiżanka sosu 2 do 3 minut lub do dokładnie ogrzanego, mieszając raz.