Mini-naleśniki kakaowe
Mini-Chip Cocoa Pancakes wymagają około 30 minut od początku do końca. Za 98 centów za porcję otrzymujesz śniadanie dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka , 29 g tłuszczu i łącznie 588 kalorii . Jest ono dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, półsłodkie chipsy czekoladowe, masło i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 46% . Podobne przepisy to Cocoa Protein Pancakes , Cocoa Chiffon Cake i DAIRY-FREE COCOA PUPCAKES WITH PEANUT BUTTER FILLING, MARSHMALLOW FROSTING .
Instrukcje
W dużej misce ubij pierwsze pięć składników. W innej misce ubij jajka, mleko, masło i wanilię, aż się połączą.
Dodaj do mieszanki mąki; mieszaj tylko do zwilżenia. Wymieszaj z kawałkami czekolady.
Posmaruj patelnię sprayem do smażenia i rozgrzej na średnim ogniu.
Wlej ciasto w ilości 1/4 szklanki na patelnię. Smaż, aż na górze zaczną pękać bąbelki. Obróć; smaż, aż druga strona lekko się zrumieni. Jeśli chcesz, oprósz cukrem pudrem i podawaj z bitą śmietaną.