Mini Kalosze Wołowe

Mini Kalosze Wołowe
Mini kalosze wołowe wymagają około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 230 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka polędwicy wołowej, szalotka, ciasto francuskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Mini Kalosze Wołowe, Mini Kalosze Wołowe, oraz Mini kalosze wołowe z gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Osuszyć wołowinę papierowym ręcznikiem i doprawić wszystkie strony solą i pieprzem. Szybko podsmażyć wołowinę z 2 stron tylko do głębokiego złotego koloru, w sumie około 4 minut; nie rozgotowywać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
4
Dodać grzyby i gotować, aż zacznie brązowieć i uwalniać płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Dodać szalotki i kontynuować gotowanie, aż mieszanina grzybów wyschnie, jest złoty brąz i szalotki są miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
6
Zdjąć z ognia i ostudzić.
7
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Na powierzchni roboczej zwiń 1 arkusz ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 10 na 14 cali. Na ciasto wyłożyć łyżeczki mieszanki grzybowej, równomiernie rozłożyć je w 4 rzędach
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Wierzch grzyba z kawałkiem wołowiny, przesmażony bokiem do góry. Ostrym nożem pokroić ciasto na równe kwadraty wokół mięsa i grzybów. Przerabiając 1 na raz, przeciągnij 2 przeciwległe strony ciasta na każdy kawałek wołowiny, a następnie złóż końce na górze, aby uzyskać opakowanie. Odwróć i ułóż Pakiety szew bok w dół na blasze do pieczenia i naciśnij je lekko do uszczelnienia ciasta. Powtórz z pozostałą wołowiną, pieczarkami i ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Piec kalosze na złoty kolor, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
11
Wyjąć z piekarnika na półmisek i ostudzić co najmniej 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn