Mini Kalosze Wołowe

Mini Kalosze Wołowe
Mini kalosze wołowe wymagają około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 230 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka polędwicy wołowej, szalotka, ciasto francuskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Mini Kalosze Wołowe, Mini Kalosze Wołowe, oraz Mini kalosze wołowe z gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Osuszyć wołowinę papierowym ręcznikiem i doprawić wszystkie strony solą i pieprzem. Szybko podsmażyć wołowinę z 2 stron tylko do głębokiego złotego koloru, w sumie około 4 minut; nie rozgotowywać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
4
Dodać grzyby i gotować, aż zacznie brązowieć i uwalniać płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Dodać szalotki i kontynuować gotowanie, aż mieszanina grzybów wyschnie, jest złoty brąz i szalotki są miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Zdjąć z ognia i ostudzić.
7
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Na powierzchni roboczej zwiń 1 arkusz ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 10 na 14 cali. Na ciasto wyłożyć łyżeczki mieszanki grzybowej, równomiernie rozłożyć je w 4 rzędach
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
9
Wierzch grzyba z kawałkiem wołowiny, przesmażony bokiem do góry. Ostrym nożem pokroić ciasto na równe kwadraty wokół mięsa i grzybów. Przerabiając 1 na raz, przeciągnij 2 przeciwległe strony ciasta na każdy kawałek wołowiny, a następnie złóż końce na górze, aby uzyskać opakowanie. Odwróć i ułóż Pakiety szew bok w dół na blasze do pieczenia i naciśnij je lekko do uszczelnienia ciasta. Powtórz z pozostałą wołowiną, pieczarkami i ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Piec kalosze na złoty kolor, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
Wyjąć z piekarnika na półmisek i ostudzić co najmniej 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn