Mini filiżanki Fillo wypełnione sałatką z krewetek
Mini filiżanki Fillo wypełnione sałatką z krewetek może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 159 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz parmezan, seler, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mini Chili Fillo Wypełnione Kubki, Mini Krewetki Filiżanki Z Pesto Koperkowe I Feta, oraz Mini Szpinakowe Filiżanki Filo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć krewetki, seler, i zielona cebula w średniej misce. W małej misce wymieszaj sok z cytryny, majonez, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Do Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wlać krewetki i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Łyżka do muszli phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini Filo
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W małym rondlu na małym ogniu roztopić masło z czosnkiem, aż będzie pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Ułożyć 1 arkusz ciasta filo na powierzchni roboczej, posmarować go roztopionym masłem, posypać odrobiną parmezanu i posiekaną natką pietruszki, przykryć innym arkuszem i powtórzyć jeszcze 3 razy, aż zostaną użyte 4 arkusze. Przykryj ciasto filo wilgotną kuchnią lub papierowym ręcznikiem, gdy leży na blacie, aby zapobiec wyschnięciu podczas pracy. Powtórz stosy z pozostałymi arkuszami, aby skończyć z 2 stosami. Za pomocą dużego noża szefa kuchni pokrój każdy stos na 12 równych kawałków, 4 na 3 cale. Lekko Spryskaj patelnię mini muffin nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ułóż każdy kubek muffinki z 1 kawałkami filo, delikatnie wciskając go w krawędzie, tworząc filiżankę. Powtórz, aby zrobić 24 mini phyllo caps.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 10 minut lub do jasnego złota i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić przed napełnieniem.