Mini filiżanki Fillo wypełnione sałatką z krewetek
Mini filiżanki Fillo wypełnione sałatką z krewetek może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 159 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz parmezan, seler, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mini Chili Fillo Wypełnione Kubki, Mini Krewetki Filiżanki Z Pesto Koperkowe I Feta, oraz Mini Szpinakowe Filiżanki Filo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć krewetki, seler, i zielona cebula w średniej misce. W małej misce wymieszaj sok z cytryny, majonez, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać krewetki i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Łyżka do muszli phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini Filo
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W małym rondlu na małym ogniu roztopić masło z czosnkiem, aż będzie pachnące.
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Ułożyć 1 arkusz ciasta filo na powierzchni roboczej, posmarować go roztopionym masłem, posypać odrobiną parmezanu i posiekaną natką pietruszki, przykryć innym arkuszem i powtórzyć jeszcze 3 razy, aż zostaną użyte 4 arkusze. Przykryj ciasto filo wilgotną kuchnią lub papierowym ręcznikiem, gdy leży na blacie, aby zapobiec wyschnięciu podczas pracy. Powtórz stosy z pozostałymi arkuszami, aby skończyć z 2 stosami. Za pomocą dużego noża szefa kuchni pokrój każdy stos na 12 równych kawałków, 4 na 3 cale. Lekko Spryskaj patelnię mini muffin nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ułóż każdy kubek muffinki z 1 kawałkami filo, delikatnie wciskając go w krawędzie, tworząc filiżankę. Powtórz, aby zrobić 24 mini phyllo caps.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu