Mini Farfalle z pieczoną papryką, cebulą, fetą i miętą
Mini Farfalle z pieczoną papryką, cebulą, fetą i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,89 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, makaron farfalle, wstępnie cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona papryka, Grillowana cebula i sałatka z serem Feta, Tosty Polenta z cebulą balsamiczną, pieczoną papryką, fetą i tymiankiem, oraz Pieczona biała ryba z cebulą, papryką, oliwkami i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron na misce; rezerwy 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Podczas gotowania makaronu, podgrzać małą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać orzechy; gotować 4 protokół lub aż złoty kolor, często mieszając.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę, rodzynki i czosnek; gotować 8 minut lub aż cebula zacznie brązowieć, często mieszając.
Dodać paprykę; gotować 4 minuty lub do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Dodać makaron i 1/2 szklanki płynu do gotowania; gotować 1 minutę, mieszając do połączenia.
Zdjąć z ognia; wymieszać z fetą, miętą, bazylią i czarnym pieprzem.