Mini Crostatas Żurawinowy Miodowo-Migdałowy
Mini miodowo-migdałowe Crostatas żurawinowe to bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pasty migdałowej łyżki, migdały, żurawiny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mini Crostatas Jabłkowe, Miód Migdałowy Mini Serniki Z Malinami, oraz Crostatas Figowe Miodowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieść gotowanie pergamin papieru na arkuszu cookie. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać wodę i miód do wrzenia. Wymieszać z żurawiną; zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Gotować od 10 do 12 minut, często mieszając, aż jagody pękną i mieszanina zgęstnieje. Lekko schłodzić, około 15 minut.
Tymczasem rozwiń skorupę na powierzchni roboczej.
Lekko rozwałkować skorupę; pokroić na 8 (4-calowych) rund. Przeroll skrawki i wyciąć pozostałe rundy, jeśli to konieczne.
Ułożyć rund na pergaminowej blasze. Wyrzuć resztki.
Delikatnie naciśnij 1 czubata łyżeczka pasty migdałowej w środku każdej rundy Skórki. Mieszankę żurawinową równomiernie podzielić na pastę migdałową. Fold 1/2 cala każdej rundy skorupy nad nadzieniem, szczypanie lekko tak skorupa leży płasko na mieszaninie żurawiny.
Piec 14 do 16 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Mżawka 1 łyżeczka miodu na każdej crostata. W razie potrzeby podawać na ciepło z lodami.