Mini Crostatas Żurawinowy Miodowo-Migdałowy

Mini Crostatas Żurawinowy Miodowo-Migdałowy
Mini miodowo-migdałowe Crostatas żurawinowe to bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pasty migdałowej łyżki, migdały, żurawiny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mini Crostatas Jabłkowe, Miód Migdałowy Mini Serniki Z Malinami, oraz Crostatas Figowe Miodowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść gotowanie pergamin papieru na arkuszu cookie. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać wodę i miód do wrzenia. Wymieszać z żurawiną; zmniejszyć ogień do średnio-niskich. Gotować od 10 do 12 minut, często mieszając, aż jagody pękną i mieszanina zgęstnieje. Lekko schłodzić, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
JagodyJagody
Pliki CookiePliki Cookie
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Tymczasem rozwiń skorupę na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Lekko rozwałkować skorupę; pokroić na 8 (4-calowych) rund. Przeroll skrawki i wyciąć pozostałe rundy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
RolkaRolka
5
Ułożyć rund na pergaminowej blasze. Wyrzuć resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Delikatnie naciśnij 1 czubata łyżeczka pasty migdałowej w środku każdej rundy Skórki. Mieszankę żurawinową równomiernie podzielić na pastę migdałową. Fold 1/2 cala każdej rundy skorupy nad nadzieniem, szczypanie lekko tak skorupa leży płasko na mieszaninie żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
żurawinażurawina
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
8
Piec 14 do 16 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Mżawka 1 łyżeczka miodu na każdej crostata. W razie potrzeby podawać na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
MiódMiód
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn