Mini Ciastka Krabowe

Mini Ciastka Krabowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mini ciastek krabowych. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, masło, mięso krabowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Mini Ciastka Krabowe, Mini Ciastka Krabowe, oraz Mini Ciastka Krabowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 3 składniki ubić w średniej misce do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać mieszankę farszu, mięso krabowe i warzywa; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
WarzywaWarzywa
CrabmeatCrabmeat
4
Upuść czubate łyżki mieszanki krabów, w odległości 2 cali, na blachy do pieczenia rozpylone sprayem do gotowania; lekko spłaszczyć łopatką. (Powinieneś mieć 40 kopców.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Kopce BarKopce Bar
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
5
Piec 8 do 10 min. albo aż do złotego brązu. W międzyczasie wymieszaj pozostałe składniki aż do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać ciasta krabowe z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn