Mini ciasta Bourbon-and-Cola Bundt
Mini ciasta Bourbon-and-Cola Bundt może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 725 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, bourbon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Lody Bundt Cakes, Mini Neapolitańskie Ciasta Bundt, oraz Grejpfrut Mini Ciasta Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier; ubijać aż do wymieszania.
Dodać jajka i wanilię; ubić na małych obrotach, aż do wymieszania.
W małej misce wymieszaj colę, maślankę i bourbon.
Mąkę i 3 składniki połączyć w innej misce.
Dodać mieszankę mąki do mieszanki masła na przemian z mieszanką coli, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu, zatrzymując się, aby skrobać miskę w razie potrzeby.
Wlać ciasto do 3 lekko nasmarowane 12-cup Bundt brownie Patelnie, wypełniając każdy trzy czwarte pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i ostudzić 30 minut.
Polewamy ciastami ciepłą polewą Bourbon-and-Cola.
Go Big: ciasto można wlać do 1 smarowane i mąki 15-cup Bundt patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 45 do 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.