Mini chlebki owocowe i słonecznikowe to Wegetariańskie przystawka. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 604 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz miód, olej canolan, owoce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fruit' n ' Nut Mini bochenki, Bananowe Owoce Mini Bochenki, oraz Mini Chlebki Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Mąkę i kolejne 3 składniki (przez 1/4 łyżeczki soli) połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Połącz jogurt, olej, syrop, miód i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jogurt
Miód
Syrop
Olej Do Smażenia
5
Dodać mieszaninę jogurtu do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Złóż owoce, nasiona słonecznika i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Słonecznika
Jogurt
Mąka Uniwersalna
Owoce
Wołowina
6
Łyżka ciasto na 4 (6-calowe) patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
7
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.