Mini bochenki z mięsa indyczego z sosem z czerwonej papryki
Mini bochenki z mięsa indyczego z sosem z czerwonej papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 547 kalorii, 51g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $4.94 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielonego indyka, pół na pół, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany dziki ryż można śledzić to danie główne z Ciasteczka z dzikim ryżem i suszoną żurawiną jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indycze Mini Bochenki Mięsne, Mini Bochenki Mięsne Z Indyka, oraz Pikantne Hiszpańskie Mini Chlebki Mięsne I Ryż Pieprzowy Piquillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko olej Dwie metalowe Patelnie 6 na 3 1/2 cala. Na patelni podgrzać 2 łyżki oleju.
Dodać marchew, seler, czosnek i dwie trzecie cebuli; doprawić solą i białym pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmięknie, o 10 protokół.
Dodać indyka i gotowane warzywa do dużej miski.
Dodać białka, panko, twarożek, 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki białego pieprzu. Zagnieść do wymieszania i podzielić między patelniami.
Umieść patelnie na blasze do pieczenia i piecz w górnej trzeciej części piekarnika przez 35 minut lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiast zarejestruje 16
Wyjąć z piekarnika i rozgrzać brojlery.
Tymczasem na patelni podgrzać 2 łyżki oleju.
Dodać dwie trzecie czerwonej papryki, pozostałą cebulę i tymianek. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, 10 protokół.
Dodać wodę, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż papryka będzie bardzo miękka, 7 protokół. Odrzuć tymianek.
Przenieść zawartość patelni do blendera, dodać pół na pół i puree. Doprawić solą i pieprzem.
Na patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju.
Dodać pozostałe papryki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Broil bochenki mięsne 4 cali od ciepła, aż rumiane, 2 protokół. Obróć bochenki na talerz i pokrój w plastry o grubości 1/2 cala. Łyżka sos pieprzowy na talerze. Top z mięsa bochenek i papryki.
Podawać z dzikim ryżem i pozostałym sosem.