Minestrone z grzankami czosnkowymi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 340 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, papryka i cebula stir-fry, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grzanki Czosnkowe, Zimowe Minestrone i czosnek Bruschetta, oraz Zimowe Minestrone i czosnek Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. W średniej misce wymieszaj składniki crouton, aż chleb będzie dobrze pokryty. Na patelni o wymiarach 15x10x1 cali, rozgrzane grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
Patelnia
2
Piec 15 do 20 minut, mieszając i obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Tymczasem w rondlu 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodać warzywa podsmażyć. Gotować 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości. Wymieszać z mieszanymi warzywami, pomidorami i bulionem wołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Bulion Wołowy
Pomidor
5
Podgrzać do wrzenia, rozbijając pomidory łyżką, jak gotuje mieszankę. Wymieszać z makaronem. Gotować na średnim ogniu 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa i makaron będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Pomidor
Makarony
6
Wymieszać z fasolą. Gotować od 4 do 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Każdą porcję ułożyć ciepłymi grzankami.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.