Minestrone Claudette

Minestrone Claudette
Need a zupa bezmleczna? Minestrone Claudette może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pastę pomidorową, marchew, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest znakomite. Spróbuj Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Minestron, oraz Minestron dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku połącz ziemniaki, marchew, seler, cebulę, czosnek, fasolę, pastę pomidorową i wodę. Gotować na średnim ogniu, aż wszystkie warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przelać zupę do robota kuchennego lub blendera i puree, aż będzie gładka. Wróć do garnka i wymieszaj makaron. Gotować, aż makaron jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
3
Podawać z serem Romano lub parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RomanoSer Romano
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia80
Magazyn