Milanese Risotto z boczkiem, porem i pomidorami i jajkami

Milanese Risotto z boczkiem, porem i pomidorami i jajkami
Przepis Milanese Risotto z boczkiem, porami i pomidorami i jajkami jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 851 kalorii, 29g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.74 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, podartą bazylię, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Risotto alla milanese (Risotto w stylu Milanese), Risotto w stylu Milanese (Risottan alla Milanese), oraz Jajka pieczone z porami, pomidorami i Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion z kurczaka, 1 szklanka wody i szafran do wrzenia w rondlu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
SzafranSzafran
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odciąć korzenie i ciemnozielone części porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Pory przeciąć na pół wzdłuż środka, następnie bardzo cienko pokroić w poprzek. Pory opłucz kilkoma zmianami zimnej wody, następnie osusz i osusz ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4
Podgrzewaj EVOO w garnku z zaokrąglonym dnem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać pancetta lub boczek i gotować, aż niektóre tłuszczu nie świadczonych, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
6
Dodać pory i mieszać, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Dodać czosnek i doprawić solą i pieprzem, następnie gotować, mieszając, o 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodać ryż i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
9
Dodać wino i gotować, mieszając, aż płyn zostanie wchłonięty. Zacznij dodawać gorący bulion z kurczaka, kilka chochli na raz, stale mieszając i gotując, aż płyn zostanie wchłonięty, a następnie dodaj więcej. Kontynuuj dodawanie bulionu i gotowanie, aż ryż będzie al dente, o 18 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
10
Gdy risotto jest o gotowe, roztopić 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu, a następnie ugotować jajka na łatwe lub słoneczne stronie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Pozostałe 2 łyżki masła pokroić na małe kawałki i dodać do risotto, mieszając do rozpuszczenia. Ser i pomidory wymieszać, następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
12
Risotto podawać w płytkich miseczkach, a na wierzchu usmażone jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Dekoruj pietruszką i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn