Milanese Duszona Wołowina

Milanese Duszona Wołowina
Milanese duszona wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Jeśli masz cebulę, bazylię, pasternak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Milanese z ziemniakami z truflami i Duszowaną kapustą, Asparagi alla milanese (szparagi po Mediolańsku), oraz Risotto w stylu Milanese (Risottan alla Milanese) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę połączyć, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, cynamon i goździki, dobrze mieszając. Dodać kilka małych szczelin na zewnątrz pieczenia z nożem do parowania; rzeczy z pancetta i plastry czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Rolka pieczona; zabezpieczyć w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
Pieczeń posypać pozostałym 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Płaszcz powierzchni pieczeń z mieszaniny mąki, klepanie rękami tak, że przylega.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Rozgrzać olej i masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Dodaj pieczeń na patelni; gotować 15 protokół, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę na patelni wokół pieczeń; gotować 5 minut lub aż rumiane. Wymieszać z winem i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
CebulaCebula
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Bazylia, majeranek i liść laurowy umieścić na podwójnej warstwie gazowej. Zbierz krawędzie tkaniny razem; związać bezpiecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MajeranekMajeranek
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
9
Dodaj worek z gazą do patelni; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 300 przez 2 1/2 godziny, obracając pieczeń co 45 minut. Nestle marchew i pasternak na patelni; gotować 1 godzinę lub aż pieczeń jest na tyle miękki, aby pokroić łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Pieczeń i warzywa przekładamy na talerz. Odrzuć sznurek; utrzymuj wołowinę w cieple. Przecedzić mieszaninę wina przez sito do dużej miski; wyrzucić worek z gazą. Powrót mieszaniny wina do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
11
Połączyć 1/4 szklanki wody i skrobi kukurydzianej w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Zdjąć z ognia. Smak i dostosować przyprawy, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
14
Wino Uwaga: Pinot noir jest miły mecz dla tej klasycznej zapiekanki, ponieważ danie zawiera wiele smaków znalezionych w pinot (cynamon, goździki, mięso, czarny pieprz, bay), plus wina nutę wiśni jest wystawny kontrast do pikantności wszystkich tych powolnie gotowane beefy smaki. Ulubiony pinot: Cambria "Winnica Julii" Pinot Noir 2006 ($2
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WinoWino
CynamonCynamon
CzereśnieCzereśnie
GoździkiGoździki
MięsoMięso
15
z kalifornijskiej Santa Maria Valley. Karen MacNeil

Składniki

1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)1(może być lub przeglądać)świeżo zmielony czarny pieprz, podzielonyświeżo zmielony czarny pieprz, podzielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)4marchew, obrane i ukośnie pokrojone w plastry (3/8 cala) (około 12 uncji)marchew, obrane i ukośnie pokrojone w plastry (3/8 cala) (około 12 uncji)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChiantiChianti1kilogramypieczeń chuck bez kości, przyciętapieczeń chuck bez kości, przycięta1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana3(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna3gałązki1 szklanka mocno upakowanych liści bazylii1 szklanka mocno upakowanych liści bazylii3gałązkiświeży majeranekświeży majeranek3ząbki czosnku w plasterkachząbki czosnku w plasterkach1(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony0(może być lub przeglądać)goździki mielonegoździki mielone2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibeztłuszczowy, mniej sodowy bulion wołowybeztłuszczowy, mniej sodowy bulion wołowy3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/4 cala) cubed pancetta (około 4 uncji)(1/4 cala) cubed pancetta (około 4 uncji)6pasternak obrany i ukośnie pokrojony w plastry (o grubości 3/8 cala) (około 1 1/2 funta)pasternak obrany i ukośnie pokrojony w plastry (o grubości 3/8 cala) (około 1 1/2 funta)1(może być lub przeglądać)sól, podzielonasól, podzielona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Magazyn