Mikrofalówka Koperek Tater Przekąski
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kuchenka mikrofalowa koperek Tater przekąski spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dash pieprz, śmietana, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe żelkowe przekąski owocowe (zdrowe przekąski dla dzieci), Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish), oraz Sweet Tater Tater Tots dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w kuchence mikrofalowej zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Lekko schłodzić. Pokruszyć; odstawić.
Umieść ziemniaki, pocięte bokiem, w 12x8-cala (2-quart) ungreased microwavable dish.
Dodać 2 łyżki wody. Przykryć szczelnie folią do mikrofalówki.
Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 9 do 12 minut lub do miękkości, obracanie naczynia 1/4 włączyć w połowie gotowania.
Odcedzić; lekko ostudzić.
W małej misce wymieszaj śmietanę, zieloną cebulę i 1 łyżeczkę kopru. Obróć ziemniaki. W razie potrzeby przyciąć cienki plasterek zaokrąglonego DNA każdej połowy ziemniaka, aby ziemniaki stały w pozycji pionowej. Top każdy z dollop śmietany mieszaniny; posypać boczkiem.
Posypać pieprzem i parmezanem.
Dekoruj świeżym koprem lub pietruszką.