Migdały Imbirowe
Migdały imbirowe może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Jeśli masz sos worcestershire, olej sezamowy, Arbol chile, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Kurczak imbirowy z migdałami, Imbirowo-pomarańczowe migdały i gruszki, oraz Tarta Figowa Z Kremem, Krystalizowanym Imbirem I Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać piekarnik do 250 stopni F.
Połączyć imbir i sól w dużej misce i odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek i olej sezamowy w 12-calowej patelni saute na średnim ogniu.
Dodaj Arbol chile i gotować, często mieszając, aż chile zaczyna wydzielać aromat, 30 do 45 sekund.
Dodać migdały i gotować, mieszając często aż lekko tosty, około 5 protokół.
Dodaj sos sojowy i sos Worcestershire i gotować, aż zmniejszona lekko i patelnia wygląda sucho, około 1 minut. Natychmiast wyjąć orzechy do dużej miski i wrzucić mieszaninę imbiru.
Nakrętki rozprowadzić w jednej warstwie na pół blachy wyłożonej papierem do pieczenia i piec w piekarniku przez 20 minut.
Wyjmij patelnię do regału chłodzącego na co najmniej 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.