Migdałowy Streusel-Sernik Wiśniowy
Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, mieszankę ciastek cukrowych, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Streusel Cheesecake Bars, Wiśniowo-Migdałowa Tarta Streusel, oraz Wiśniowe Migdałowe Bułeczki Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spryskać dno i boki 13x9-calowej patelni sprayem do gotowania.
Umieścić mix cookie w dużej misce.
Pokroić w masło i 4 uncje serka śmietankowego, za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina będzie krucha. Rezerwa 1 1/2 szklanki mieszanki do polewy. Wcisnąć pozostałą mieszaninę na dnie patelni.
Tymczasem, w dużej misce, beat 20 oz twarogu, cukier, mąka, ekstrakt migdałowy i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Masę serową rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej bazie ciasteczek. Łyżka ciasto napełniania równomiernie na mieszaninie ser śmietankowy.
Posypać reserved polewą i migdałami.
Piec 40 do 45 minut lub do jasnego złotego koloru. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.