Migdałowy Półksiężyc Bułeczki
Migdałowy półksiężyc bułeczki może być tylko chleb szukasz. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 73 centy za porcję. 4 osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka mleka, margaryny, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Crescent Hot Cross Buns, Bułeczki Boczkowo-Cebulowe, oraz Ciasteczka Migdałowego Półksiężyca podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (195 stopni C).
Połącz zmiękczone masło lub margarynę, brązowy cukier, mąkę, 1 łyżkę mleka i 1/8 łyżeczki ekstraktu migdałowego.
Dobrze wymieszać. Łyżka wymieszać w 12 filiżanek do muffinów.
Ciasto rozdzielić na 4 długie prostokąty. Mocno naciśnij perforacje, aby uszczelnić.
Połączyć roztopione masło i 1/8 łyżeczki ekstraktu z migdałów; posmarować ciasto.
Posypać orzechami i rozwałkować ciasto jellyroll mody.
Każdą rolkę ciasta pokroić na 3 plasterki.
Umieścić w kubkach muffinowych.
Umieść patelnię muffin na blasze do pieczenia.
Piec przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Po zakończeniu Odwróć rolki natychmiast na regał chłodzący.
Połącz cukier cukierniczy, 1 łyżkę mleka i 1/8 łyżeczki ekstraktu z migdałów.