Migdałowy Crunch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać migdałowe Crunch spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 861 kalorii, 7G białka, oraz 54g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czekolady mlecznej chipsy, masło, syrop kukurydziany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch, Migdałowy Crunch, oraz Migdałowy Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Ułóż migdały w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Tosty w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, około 5 protokół.
Wyłożyć galaretkę z folią.
W ciężkim rondlu połącz masło, cukier, syrop kukurydziany i wodę. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować, bez mieszania, do etapu twardego pęknięcia, 300 stopni F (150 stopni C).
Działa szybko, wymieszać migdały, i wlać mieszaninę do folii pokryte galaretki roll pan; wskazówka pan z boku na bok, aby równomiernie rozłożone cukierki na patelni.
Posypać chipsy czekoladowe na cukierki kruche.
Odstawić około 5 minut, lub aż błyszczące i miękkie.
Rozłóż czekoladę równomiernie na cukierkach. Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Rozbij na kawałki wielkości kęsa.