Migdałowe Serca Radości

Migdałowe Serca Radości
Migdałowe serca radości to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, półsłodkie kęsy czekoladowe, krem z orzecha kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kruche Migdałowe Serca, Migdałowe Francuskie Tosty Serca, oraz Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. umyj formę silikonową w kształcie serca ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieścić na blasze do pieczenia i piec pusty przez 5 minut do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
W dużej misce połączyć kokos, migdały, i krem kokosowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dobrze wymieszać.
6
Umieść od 8 do 10 kęsów czekolady w każdej z wgłębień w kształcie serca na silikonowej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Umieść 1/2 łyżeczki mieszanki kokosowo-migdałowej w środku każdej wnęki, na wierzchu kęsów czekoladowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
8
Umieść dodatkowe 8 do 10 kęsów czekolady na mieszance kokosowo-migdałowej, układając je tak, aby centra były w większości pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
9
Przenieś arkusz cookie z Formy do piekarnika i piec, aż czekolada zaczyna się topić i jest łatwe do rozłożenia, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
10
Wyjąć z piekarnika. Użyj łyżeczki i ruchem rzucającym Uruchom końcówkę łyżki wokół krawędzi każdej wnęki, aby upewnić się, że stopiona czekolada całkowicie pokrywa dno wnęki. Użyj tylnej części łyżeczki, aby wygładzić" DNA " czekoladek, które są twarzą do góry. Na koniec delikatnie potrząśnij silikonową formą w górę iw dół, aby wymusić pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
Umieść matę silikonową w lodówce na 1 godzinę, aby ustawić.
12
Wyjmij z lodówki i delikatnie odwróć wnęki, aby uwolnić czekoladki. Użyj noża do masła, aby wygładzić płatki i sprawić, że spody czekoladek będą tak płaskie, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn