Migdałowe Serca Radości
Migdałowe serca radości to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, półsłodkie kęsy czekoladowe, krem z orzecha kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kruche Migdałowe Serca, Migdałowe Francuskie Tosty Serca, oraz Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. umyj formę silikonową w kształcie serca ciepłą wodą.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec pusty przez 5 minut do wyschnięcia.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
W dużej misce połączyć kokos, migdały, i krem kokosowy.
Umieść od 8 do 10 kęsów czekolady w każdej z wgłębień w kształcie serca na silikonowej blasze do pieczenia.
Umieść 1/2 łyżeczki mieszanki kokosowo-migdałowej w środku każdej wnęki, na wierzchu kęsów czekoladowych.
Umieść dodatkowe 8 do 10 kęsów czekolady na mieszance kokosowo-migdałowej, układając je tak, aby centra były w większości pokryte.
Przenieś arkusz cookie z Formy do piekarnika i piec, aż czekolada zaczyna się topić i jest łatwe do rozłożenia, 10 do 12 minut.
Wyjąć z piekarnika. Użyj łyżeczki i ruchem rzucającym Uruchom końcówkę łyżki wokół krawędzi każdej wnęki, aby upewnić się, że stopiona czekolada całkowicie pokrywa dno wnęki. Użyj tylnej części łyżeczki, aby wygładzić" DNA " czekoladek, które są twarzą do góry. Na koniec delikatnie potrząśnij silikonową formą w górę iw dół, aby wymusić pęcherzyki powietrza.
Umieść matę silikonową w lodówce na 1 godzinę, aby ustawić.
Wyjmij z lodówki i delikatnie odwróć wnęki, aby uwolnić czekoladki. Użyj noża do masła, aby wygładzić płatki i sprawić, że spody czekoladek będą tak płaskie, jak to możliwe.