Migdałowe Pazurki Niedźwiedzia
Migdałowe pazury Niedźwiedzia mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 98 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz likier amaretto, zmielone migdały, migdały i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Migdałowe Pazurki Niedźwiedzia, Migdałowe Pazurki Niedźwiedzia, oraz Niedźwiedzie Pazurki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić pastę migdałową za pomocą elektrycznego miksera, aby ją rozbić.
Dodaj migdały, cukier i sól; nadal mieszać, aż pasta migdałowa nie jest już grudki. Wymieszaj masło, białka, ekstrakt migdałowy i likier amaretto na dużej prędkości, aż będzie tak puszysty, jak można go uzyskać. Odstawić.
Używając połowy ciasta na raz, rozwałkuj go na lekko posypanej mąką powierzchni w prostokąt o szerokości około 8 cali i grubości 1/4 cala. Przyciąć krawędzie ciasta.
Pokroić ciasto na pół wzdłuż, aby dwa 4 cale szerokości pasków.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Napełnij torebkę ciasta do połowy nadzieniem migdałowym i rura Pasek napełniania w dół środka każdego paska.
Pędzel na jednej krawędzi każdego paska. Złóż każdy pasek na wypełnienie i delikatnie naciśnij, aby je uszczelnić.
Każdy kawałek umyć jajkiem i posypać pokrojonymi migdałami.
Pokroić na kawałki 3 do 4 cali, a następnie wyciąć 1/2 cala szczelin do zamkniętej krawędzi, aby "pazury".
Umieść pazury niedźwiedzia co najmniej dwa cale od siebie na blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce i powtórzyć z drugiej połowy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż migdały są tosty i ciasto jest złoty kolor, 25 do 30 minut. Tuż przed podaniem ostudzić i osuszyć cukrem cukierniczym.