Migdałowe kulki czekoladowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 75 porcji z 134 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 37 minut. Mieszanka skondensowanego mleka, kokos, chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Morelowe Migdałowe Kulki Czekoladowe, Czekoladowe Migdałowe Kulki Daktylowe, oraz Czekoladowy Precel Migdałowe Kulki Chickapea dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać cukier i masło; dodać mleko. Wymieszaj ekstrakt z migdałów, kokos i orzechy; dobrze wymieszaj. Formuj cukierki w 1-calowe kulki.
Wyjąć z ognia, ale pozostawić czekoladę na gorącej wodzie. (Jeśli czekolada stanie się zbyt gęsta, wróć do ognia na minutę lub tak, aby cienka). Wykałaczką zanurz każdą kulkę w czekoladzie i umieść na woskowanym papierze, aż do Ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)